Uw buitenruimte, verlengde van uw woning

De tuin, uw buitenruimte, is een extra ruimte die we willen betrekken bij de woning, het is een plaats voor ontspanning, sfeer en gezelligheid, alleen of met vrienden, collega's en/of familie. 

We werken alsmaar vaker en vooral langer, een tuin dient om te ontspannen, reden genoeg om geen "slaaf" van uw tuin te worden: zo weinig mogelijk tuinonderhoud! Hiervoor maken wij originele, innoverende ontwerpen: met hier en daar een accent, door middel van een kunstwerk, een waterelement en/of subtiele verlichting. Onderhoudsvriendelijke beplanting gecombineerd met natuurlijke en duurzame materialen zorgen ervoor dat u jaren kan genieten van uw tuin, zonder al te veel werk. Wij bekijken uw tuin in z'n totaliteit.

Lees meer over onze Outdoor Concepts en kijk bij Realisaties wat wij voor u kunnen betekenen ... 

De tuin brengt uw woning tot z'n recht

Als tuinarchitect, is het onze taak om uw buitenruimte te ontwerpen en in te richten, dat voldoet aan uw wensen en bij uw woning past. Meer zelfs nog, een goed tuinontwerp zorgt ervoor dat uw woning als het ware "op een sokkel" wordt geplaatst! Neem vrijblijvend contact met ons op, op de pagina met onze aangelegde tuinen krijgt u een beeld van wat u van ons kan verwachten.

Uw tuin maakt deel uit van uw bouw/woonproject!

Bij de aanschaf van een woning, of bij nieuwbouw is het essentieel om na te denken op lange termijn. Dit is ook zo met de tuin!
Al van bij de eerste lijnen op de bouwplannen speelt de tuin een belangrijke rol: Waar worden leidingen en putten gelegd, zodat ze later geen hinder veroorzaken bij de aanleg van bijvoorbeeld een oprit, terras of zwembad, hoe oriënteert u uw woning...?
De tuin- en landschapsarchitect speelt hierbij een onmisbare rol: door z'n brede kennis van materialen, werkmethoden en een langetermijnvisie bent u verzekerd van een geslaagd project! Bekijk onze realisaties en contacteer ons.