tuinprojecten

Tuinaanleg, van A tot Z!

U heeft net gebouwd, of u heeft een huis met een te renoveren tuin, een stadstuin of een daktuin? De ideale moment om ons te contacteren!
De beste werkwijze is om uw tuin in z'n geheel te bekijken, rekening houdend met uw plannen, naar de toekomst toe.

Het heeft weinig zin om structureel grote werken uit te gaan voeren als u nog niet waar en wanneer u bijvoorbeeld die zwemvijver wil plaatsen. Binnen een totaalproject houden we met zulke zaken rekening en gaan we na hoe u best de tuinaanleg, uw project aanpakt.

Samen met u bekijken we de prioriteiten, de volgorde van de uit te voeren werken, en bepalen we of die oprit wel zo groot moet zijn, of het terras groot genoeg is voor de activiteiten die u daar wil doen.
We kijken samen met u naar uw tuin, de omgeving, en leggen zo de eerste krijtlijnen voor een geslaagd tuinontwerpHet ontwerp gaat steeds vooraf van de aanleg. Eens het ontwerp goedgekeurd is, wordt er een startdatum gesteld en kan het tuinproject van start gaan.

De ontwerpkost hangt af van de grootte van de tuin en de complexiteit van het project.

U kan de werken volgen zoals vooropgesteld en u wordt ook op de hoogte gehouden van het verloop. Na de aanleg krijgt u ook uitleg met tips en advies over uw tuin, hoe je deze in topvorm houdt. Bovendien kan u ook op onze expertise rekenen na de voltooiing, want ook wij hebben er baat bij dat uw tuin mooi blijft.

Wij voeren uw tuin in zijn totaliteit uit, gaande van beplanting en gazons, het plaatsen van omheiningen, (zwem)vijvers, tuinschrijnwerk, tuinverlichting, irrigatie, drainage, tot het leggen van terrassen, de oprit en alle andere verhardingen. Wij werken hiervoor samen met vakmensen op hun gebied enkele voorbeelden zijn:

- Garden Studio: voor het maken en plaatsen van hoogwaardig tuinschrijnwerk.

- Godschalk Zwembaden: voor het bouwen en onderhouden van kwaliteitsvolle zwembaden.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.